DORMER-VÆRKTØJER SÅSOM ROTERENDE SKÆREVÆRKTØJER

Hos Juhl's ApS er vi forhandler af Dormer-værktøjer, som står bag et bredt sortiment af roterende skæreværktøjer. Udover Dormer-værktøjer fremstiller Dormer Pramet også drejeværktøjer under varemærket Pramet. Når du køber et produkt fra Dormer Pramet, er du sikret gode produkter og kvalitet i topklasse.

Alsidighed og kvalitet er nøgleord ved Dormer-værktøjer

Dormer-værktøjer er kendetegnet ved en høj og jævn kvalitet samt alsidighed. Derfor bliver værktøjerne anvendt i en lang række industrier lige fra reparation og vedligeholdelse til internationale leverandører inden for jernbane-, bil- og flyindustrien.

Dormer Pramet har et meget omfattende produktkatalog, og vi giver gerne råd og vejledning i det omfattende udvalg af Dormer-værktøjer.​

Vi har altid lagt vægt på, at vi skal have et højt serviceniveau. Samtidig bestræber vi os på, at kvalitet, levering og pris hænger ordentligt sammen. Dermed kan vi være en seriøs samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Kontakt os for at få mere at vide om produktkataloget

Du er velkommen til at få mere information om Dormer-værktøjer og øvrige produkter fra Dormer Pramet. Vi tager gerne en drøftelse om deres mange produkter, ligesom vi gerne sender dig et uforpligtende tilbud.

Du kan sende en e-mail til os på leif@juhl-s.dk, udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 40 62 53 00 for at høre nærmere om vores produkter og service.​

9

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

JUHL'S APS

CVR: ​30272684

Kontakt os

Telefon: 40 62 53 00

E-mail: ​leif@juhl-s.dk