SKÆRENDE VÆRKTØJ SAMT MASKINER OG TILBEHØR

Hos Juhl's ApS forhandler vi forskellige former for tilbehør, maskiner og skærende værktøj. Vi har over 35 års erfaring med disse maskiner og værktøjer, og den viden er omdrejningspunktet i alt vores arbejde.

Fornuftige priser kendetegner vores skærende værktøj

​Vi sælger blandt andet forskellige former for slibematerialer fra Tyrolit. Vi kan for eksempel levere slibesten til plan-, rund- og værktøjsslibning og andet skærende værktøj. Det er naturligvis i topkvalitet og til fornuftige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har også udstyr fra Speroni, som er til værktøjsopmåling og forudindstilling af værktøjslængder. De kan også benyttes til diametermåling. Derudover forhandler vi udstyr og skærende værktøj fra blandt andet Haimer GmbH og Eroglu.​

Vi har altid haft fokus på at være en seriøs samarbejdspartner for både kunder og leverandører. Derfor bestræber vi os på, at kvalitet, levering og pris altid hænger godt sammen. Dertil kommer, at vi skal fastholde vores høje serviceniveau.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om teknik og priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på skærende værktøj og andet udstyr til dig eller din virksomhed.

Du kan ringe til os på telefon 40 62 53 00, udfylde vores kontaktformular eller skrive til os på e-mail leif@juhl-s.dk. Derpå kan vi aftale videre.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

JUHL'S APS

CVR: ​30272684

Kontakt os

Telefon: 40 62 53 00

E-mail: ​leif@juhl-s.dk