SANDVIK-VÆRKTØJ FRA DET SVENSKE SANDVIK COROMANT​

Hos Juhl's ApS er vi eneforhandler af Sandvik-værktøj. Der er tale om gode produkter, kvalitet i topklasse og sikre leveringer, når du vælger Sandvik-værktøj fra det svenske Sandvik Coromant.

Dreje- og boreværktøj samt andet Sandvik-værktøj

Sandvik Coromant er med helt fremme, når det gælder fremstilling af værktøjer, bearbejdningsløsninger og viden, der driver industristandarder, som bliver efterspurgt af fremstillingsindustrien - og som vil blive efterspurgt ind i den næste industrielle æra.

Vi tilbyder en lang række af deres produkter, og dermed har vi også det rette Sandvik-værktøj til din produktion. Det kan være dreje-, fræse- og boreværktøjer, eller det kan være noget andet af deres store udvalg af værktøj.​

Vi har altid lagt stor vægt på, at vi skal være en seriøs samarbejdspartner for vores kunder og leverandører. Derfor bestræber vi os på, at kvalitet, levering og pris hænger godt sammen, ligesom vi bestræber os på at have et højt serviceniveau.

Kontakt os for at få mere at vide om teknik og priser

Du er velkommen til at få flere oplysninger om teknikken og priserne på Sandvik-værktøj. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 40 62 53 00, udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail til leif@juhl-s.dk, så vi kan hjælpe dig med dit næste køb af Sandvik-værktøj.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

JUHL'S APS

CVR: ​30272684

Kontakt os

Telefon: 40 62 53 00

E-mail: ​leif@juhl-s.dk